Kategóriák

Kiemelt partnerünk

 

Selyemfestés

 Adja fel hirdetését ingyen!


 


 

Szállítás
Fizetési, szállítási lehetőségek

Banki előreutalás:

Lehetőség van a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a termékek árát és a szállítási díj összegét együttesen kérjük a következő bankszámlára átutalni: 10701142-69223565-51100005
A megrendelt terméket ( termékeket) az összeg beérkezésétől számított, ha raktáron van 2-5 munka napon belül küldjük, ha nincs a feladás dátumát egyeztetjük. Kérjük addig ne utaljon, míg vissza nem igazoljuk a készletfoglalást.
A szállítási díj:

100cm feletti karnisok, több vagy nagyobb szőnyegek 1990ft
10kg alatt 1290ft

A csomag a GLS Ponton vehető át, nem szállítják ki előre utalással:
10kg-ig 1290ft
Kérjük 100cm-nél nagyobb csomagok esetében csak előzetes egyeztetés esetén válassza!!

Utánvétes fizetés / A vevő a termék( termékek) árát a szállítási díjjal együtt átvételkor fizeti ki:
A szállítási díj: 100cm feletti karnisok, több vagy nagyobb szőnyegek 2490 Ft
10kg alatt 1790 Ft

Ingyenes szállítás 39000ft felett, előre utalás esetén.
Nagyobb tételű párnák, nagyobb szőnyegek, karnisok esetében a csomagolás lehetőségeihez képest a változtatás jogát fenn tartjuk, abban az esetben, ha a termékek a normál csomagba nem férnek bele, a szállítási költséget egyeztetjük.
A rendelés leadása után a szállítás, ha erről más információt nem kap 2-5 napon belül történik, mivel üzletünkben személyes értékesítés is zajlik, ezért egyes termékekből átmeneti készlethiány lehetséges, így a szállítás akár 10-12nap is lehetséges, ilyenkor e-mailban vagy telefonon értesítjük erről.
A csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítatjuk. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óráig történik. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon célszerű munkahelyi címet megadnia. A csomagot átvételkor vizsgálja át, ha sérült kérje jegyzőkönyv felvételét . A szállításra vonatkozóan utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni. A Gls futárszolgálat tájékoztatást küld szöveges üzenetben a csomag kézbesítésének reggelén. Ez tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között) és a Gls ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. Amennyiben a szállítással kapcsolatban egyedi kérése lenne (például csak délelőtt vagy délután érkezzen a csomag) ezt legyen szíves a rendelés feladásakor jelezni.

Bevásárlókosár

Termék ajánló


HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.2 mp
Szállítás

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés